Ohjeita ja neuvoja

Tämä sivu sisältää ohjeita booxTV-palvelun käyttöön, ja listaa myös yleisiä ongelmatilanteita. Valitse alta mistä aiheesta haluat lisätietoa, ja jos sinulla on ongelmatilanne palvelussa niin tarkista löytyisikö ongelmaan ratkaisu ”Ongelmatilanteet”-osiosta.

Varmista myös aina että sinulla on aina viimeisin versio käytössä booxTV:stä! Mikäli ongelmaan ei löydy ratkaisua näiltä sivuilta, niin ota yhteyttä täyttämällä kaavake Ota yhteyttä -sivulla.

Yleisiä kysymyksiä

» Mikä on booxTV?

booxTV on verkossa toimiva televisio-ohjelmien tallennuspalvelu. Voit tallentaa ohjelmia palvelun sisältämiltä Suomessa lähetettäviltä ilmaiskanavilta (free-to-air), ja katsoa tallenteet sinulle sopivana ajankohtana. booxTV tarjoaa myös suoria lähetyksiä joiltakin kanavilta.
booxTV:n avulla voit tallentaa haluamasi ohjelmat verkkopalveluumme, jolloin voit katsoa nämä tallennetut ohjelmat myöhemmin millä tahansa laitteella jossa on booxTV asennettuna.

Suora linkki tähän vastaukseen http://www.booxtv.fi/sivut/faq/?n=1&k=0

» Millä laitteilla booxTV toimii?

Apple-laitteet: iPhone, iPod Touch, iPad
Kaikki Android-mobiililaitteet joissa on vähintään käyttöjärjestelmäversio 2.2, mutta suositeltu käyttöjärjestelmäversio on vähintään Android 4.
Windows Phone-laitteet joiden käyttöjärjestelmäversio on vähintään 8.0. Windows Phone - sovellusta ei kuitenkaan enää kehitetä ja siihen ei ole tulossa korjauksia.
Lisäksi voit katsoa ja tallentaa ohjelmia tietokoneella osoitteessa http://www.booxtv.fi
Chromecast - ja Apple TV -tuki. Vanhemmille Samsung Smart TV:lle on saatavilla oma sovelluksensa, mutta tätä sovellusta ei enää kehitetä, eikä siihen tehdä enää korjauksia

Suora linkki tähän vastaukseen http://www.booxtv.fi/sivut/faq/?n=1&k=1

» Millaisen verkkoyhteyden tarvitsen booxTV:n käyttämiseksi?

booxTV toimii langattoman lähiverkon (WLAN) ja 3G-yhteyden kautta.
Verkkoyhteyden nopeuden on oltava vähintään 2mbit/s.
Voit mitata verkkoyhteyden latausnopeuden (download) esim. sovelluskaupoista saatavalla ilmaisella Speedtest.net-sovelluksella.

Suora linkki tähän vastaukseen http://www.booxtv.fi/sivut/faq/?n=1&k=2

» Kuinka paljon booxTV käyttää dataa ja pitäisikö minun olla huolissani matkapuhelinlaskustani?

booxTV siirtää huomattavia datamääriä. Jos käytät booxTV:tä 3G-yhteyden kautta, sinulla tulee olla kiinteähintainen datasiirtosopimus. Tällöin maksat datasiirrosta vain kiinteän kuukausihinnan, riippumatta siitä paljonko siirrät dataa.

Suora linkki tähän vastaukseen http://www.booxtv.fi/sivut/faq/?n=1&k=3

» Toimiiko booxTV ulkomailla?

booxTV-sovellus on ladattavissa mobiililaitteisiin vain suomalaisesta sovelluskaupasta (Apple Store, Google Play, Windows Marketplace). Jos sinulla on pääsy suomalaiseen sovelluskauppaan, voit ladata sovelluksen laitteeseesi ja rekisteröityä palveluun. Tämän jälkeen ohjelmien tallentaminen ja tallenteiden katsominen toimii myös ulkomailta käsin alempana mainituin varauksin. Valitettavasti suorat lähetykset eivät toimi ulkomailla.

Rekisteröityminen palveluun verkkoselaimen kautta (http://www.booxtv.fi) onnistuu vain Suomesta. Jos olet luonut käyttäjätunnuksen palveluun Suomessa, niin voit käyttää palvelua verkkoselaimen kautta myös ulkomailla yllämainituin rajoituksin.

Pyydämme huomioimaan, että BooxTV on ensisijaisesti tarkoitettu käytettäväksi vain Suomessa. Emme pysty takaamaan BooxTV:n toimintaa käytettäessä ulkomaisia verkkoyhteyksiä.

Suora linkki tähän vastaukseen http://www.booxtv.fi/sivut/faq/?n=1&k=4

» Mistä saan lisätietoa ja apua booxTV:stä ja sen ominaisuuksista?

Näillä sivuilla tarjotaan käyttöopas booxTV-palveluun. Suosittelemme käyttöoppaan lukemista. Voit myös olla meihin yhteydessä niin halutessasi. Voit myös tykätä meistä Facebookissa, jolloin saat automaattisesti tietoa uusista ominaisuuksista.

Suora linkki tähän vastaukseen http://www.booxtv.fi/sivut/faq/?n=1&k=5